You are here:

JA slide show

Nieuw Binnen

Meest Bekeken

jan25

MMO-RPG.nl is terug!

Na bijna een jaar afwezig te zijn, is mmo-rpg.nl terug!

Nieuwe reviews en previews, actueel nieuws, trailers en nog veel meer.

Op dit moment wordt de website langzaam aan gevuld. We houden u op de hoogte over verdere ontwikkelingen.

Het mmo-rpg.nl team

 
jan27

Preview: Guild Wars 2

Het is al weer wat jaartjes geleden dat Guild Wars op de pc uitkwam, om precies te zijn in het jaar 2005. Zeven jaar later komt ArenaNet met de opvolger van Guild Wars om de concurrentie met World of Warcraft weer te hervatten: Guild Wars 2. De game kent nog geen exacte releasedatum, maar zal ergens eind 2012 verschijnen.

 
feb08

Review: Mythos Global

Mythos Global is een free to play MMORPG van HanbitSoft. Deze game begon al met ontwikkelen in 2006 maar kende tussentijds een hoop bobbels waardoor de release een tijdje uitbleef. Oorspronkelijk ontwikkelde Flagship Studios, gevormd door ex-Blizzard medewerkers en tevens makers van de Diablo-series, de game maar omdat het bedrijf financiƫle problemen kreeg nam HanbitSoft het over. Helaas bleek HanbitSoft niet in staat om haar eigen stempel op Mythos te drukken.

 
feb08

Rise of Dragonian Era: Closed Beta aankomend weekend

Rise of Dragonian Era (RODE) is een MMO van Mgame USA. Het ontwikkelingsteam heeft aangegeven dat er een closed beta zal zijn komend weekend. Tijdens dit beta-weekend zullen er diverse prijzen worden uitgereikt.

De beta begint op zaterdag en duurt tot en met zondag. Tijdens de beta zal Mgame USA vier prijzen weggeven van $500, acht EVGA videokaarten en vier headsets van Logitech.

Schrijf je hier in voor de beta van RODE Online.

 
jan26

Preview: TERA

The Exiled Realm of Arborea (TERA) is de nieuwste MMORPG van Bluehole Studio. De game is al speelbaar in Zuid-Korea en vanaf 3 mei 2012 ook in Europa. Voor de releasedatum bestaat er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de beta.

 
Meer artikelen...
Pagina 1 van 6

Preview / Review

Sponsored Links