You are here:

JA slide show

Reviews

Review: Mythos Global

Mythos Global is een free to play MMORPG van HanbitSoft. Deze game begon al met ontwikkelen in 2006 maar kende tussentijds een hoop bobbels waardoor de release een tijdje uitbleef. Oorspronkelijk ontwikkelde Flagship Studios, gevormd door ex-Blizzard medewerkers en tevens makers van de Diablo-series, de game maar omdat het bedrijf financiële problemen kreeg nam HanbitSoft het over. Helaas bleek HanbitSoft niet in staat om haar eigen stempel op Mythos te drukken.

 

Review: World of Tanks

World of Tanks (WoT) komt uit een onverwachtse hoek met een spectaculaire actie mmo. Voor mensen die geïnteresseerd zijn is games met als thema de Tweede Wereldoorlog en hun strategische en shooting vaardigheden eens flink op de proef willen stellen is dit de perfecte game.

 

Review: Star Wars: The Old Republic

Star Wars the old Republic (SWTOR) wordt al de snelst groeiende MMORPG genoemd. Hierbij biedt het alle basiselementen die een beginnende MMORPG game nodig heeft om tot een succes door te kunnen groeien. De ontwikkelaars hebben alle goede eigenschappen van de huidige MMORPG's overgenomen en deze verwerkt in een uniek star wars concept.

 

Review: Lineage 2 F2P

Lineage 2 draait al een aantal jaartjes mee. NCsoft heeft besloten om  Lineage 2 een nieuw leven  in te blazen door het Free To Play (F2P) te maken tezamen met een grote update van de game. Wij van MMO-RPG.nl gaan opnieuw deze wereld bezoeken na jaren van afwezigheid.

 

Preview / Review

Nieuwe Trailers

Sponsored Links