You are here:

JA slide show

Preview: TERA

The Exiled Realm of Arborea (TERA) is de nieuwste MMORPG van Bluehole Studio. De game is al speelbaar in Zuid-Korea en vanaf 3 mei 2012 ook in Europa. Voor de releasedatum bestaat er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de beta.

TERA is een klassieke fantasy MMORPG in de zin van quests, levelen, pvp, pve en crafting. Het enige waarin TERA zich in onderscheidt is het vecht-systeem. In plaats van het gebruikelijke 'tab' en 'click' targetingsysteem kent TERA een zogehete 'real time battle system'. Dit betekent dat het vechtsysteem elementen gebruikt van een shooter. De speler moet richten op een tegenstander en kan daarbij gebruik maken van de third person camera view. Het gevolg hiervan is, is dat spelers instaat zijn aanvallen te ontwijken. Dit maakt het vechtsysteem een stuk dynamischer dan andere MMORPG's.

De speler krijgt de keuze uit zeven rassen en acht classes, ieder met zijn unieke skills en verhaallijn. De classes bestaan uit verschillende catogerie├źn zoals: tank, dps en healing. Na een keuze te hebben gemaakt uit de verschillende ras en class mogelijkheden, komt de speler terecht in een enorme open wereld. TERA kent weinig locaties die een laadscherm bevatten, wat er voor zorgt dat de speeltijd hoog blijft en de wachttijd laag.
Om die enorme open wereld tot zijn recht te laten komen, gebruikt TERA de Unreal Engine 3. Deze engine zorgt ervoor dat de game visueel up-to-date is.

Wat TERA zal onderscheiden van andere MMORPG's is haar vechtsysteem. Verder kent de game vertrouwde elementen uit andere MMORPG's die voor een solide basis moeten zorgen.


Kijk voor meer informatie over TERA op de website:
http://tera-europe.com/home.html

MMORPG
Genre: fantasy
Ontwikkelaar: Bluehole Studio
Releasedatum: 3 mei 2012

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Preview / Review

Nieuwe Trailers

Sponsored Links