You are here:

JA slide show

Preview: The Secret World

The Secret World is een nieuwe MMORPG van Funcom (maker van Age of Conan). De game speelt zich af in de moderne tijd en heeft aspecten van het echte leven in de game zitten.  De ontwikkeling van de game begon in 2007 en staat verwacht voor april 2012.

The Secret World gebruikt meerdere elementen dan alleen MMORPG. Funcom gebruikt in deze game het zogenaamde alternate reality gaming (een verhaal met aspecten uit het echte leven) en social networking. In de Secret World krijg je keuze uit drie verschillende genootschappen, de Dragons, de Illuminatie en de Templars, ieder met zijn eigen unieke verhaallijn. Het class-systeem is anders dan bij de meeste MMORPG's. Er bestaan geen classes in de Secret World en kent geen levelsysteem. De personages verbeteren door een skillsysteem. Op deze manier hoopt Funcom het levelgrinding tegen te gaan en het toegankelijker te maken voor spelers.

Een ander aspect van de game is het niveau van aanpassing van je personages. In de game zitten duizenden voorwerpen zoals kleding, wapens en bovennatuurlijke krachten. Op deze manier is elke personage uniek.

The Secret World kent een originele verhaallijn met een moderne sfeer. Gecombineerd met de moderne sfeer, oude mythologieen, historische gebeurtenissen en oude legendes maakt Funcom een verhaallijn die alle kant op kan en zal gaan. De speler zal terecht komen op verschillende locaties (zowel echt: London en New York als fictieve locaties) in het spel.

De game gebruikt dezelfde engine als Age of Conan. Dit zal betekenen dat de game er weer tip-top zal uitzien. Het is alleen wel te hopen dat de game 'af' zal zijn en niet half zoals Age of Conan.

The Secret World is een titel waar aandacht is aan besteed. De verschillende locaties, originele verhaallijnen en het 'class'systeem kunnen dit een hele goede MMORPG laten worden.


Voor meer informatie omtrent The Secret World:
http://www.thesecretworld.com/

MMORPG
Genre: Real Life
Ontwikkelaar: Funcom
Releasedatum: 2012

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Preview / Review

Nieuwe Trailers

Sponsored Links