You are here:

JA slide show

Preview: ArcheAge

ArcheAge is een fantasy MMORPG die momenteel in ontwikkeling is door de Koreaanse maker XLGames. De game begon met ontwikkelen in 2006 en werd in 2009 officieel aangekondigd door XLGames. De leaddesigner van ArcheAge is Jake Song, die bekend is geworden van Lineage.

ArcheAge heeft alle aspecten van een MMORPG in zich. Zo is de community afgeleid van Ultima Online, is PVE vergelijkbaar met andere sandboxgames, is het PVP-systeem van Lineage 2 en speelt de game zich af in een enorme wereld. Wat ArcheAge vervolgens onderscheid van andere MMORPG's, is dat je zelf bepaald wat je doet en waar je heen gaat. Dit betekent dat de personages niet gebonden zijn aan bepaalde restricties en er dus van alles mogelijk is. Op deze manier zal elke server anders verlopen qua storyline omdat de spelers het verhaal maken.

ArcheAge biedt de keuze tussen twee continenten, de Nuia en het Harihara continent. Elk continent heeft zijn twee rassen waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het kiezen van een class bestaat niet in ArcheAge. ArcheAge gebruikt een class-systeem die we steeds vaker bij MMORPG's zien, namelijk het maken van je eigen class. De speler krijgt de keuze uit 10 vaardigheden waarvan hij er drie mag kiezen. Op deze manier krijg je de kans om je eigen speelstijl te maken.

Naast dit indrukwekkende verhaalsysteem en het class-systeem is er nog meer content waar rekening mee moet worden gehouden:
- Krijg je eigen gebied/land en maak een kasteel.
- Bepaal je eigen questdoel.
- Diverse reismogelijkheden: Mounts, paard en wagen en luchtschepen.
- Maak je eigen huis
- Crafting
- en nog veel meer

ArcheAge biedt voldoende mogelijkheden om uit te groeien tot een goede MMORPG. De impact die de spelers hebben op het verhaal maakt dit een unieke MMORPG.

Kijk voor meer informatie op de website van ArcheAge:
MMORPG
Genre: Fantasy
Ontwikkelaar: XLGames
Releasedatum: 2012
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Preview / Review

Nieuwe Trailers

Sponsored Links