You are here:

JA slide show

Preview: Black Prophecy

Black Prophecy is gekozen als de grootste verrassing  op de E3 2010. De bedoeling was dat de makers van de game (Reakktor Media GMBH) alleen een paar filmpjes lieten zien en verder niet. Tot ieders grote verrassing kwamen de makers met een demo die alle verwachtingen overtrof. Daar komt bij dat de game op Gamescom uitgeroepen is tot de beste free to play game. Genoeg redenen voor ons om deze game is onder de loep te nemen.

 

Black Prophecy is een nieuwe free to play mmo die zich richt op scifi. Je speelt in de game een gevechtspiloot die zich moet gaan wagen in ontelbare missies en gevechten. Als speler wordt je keuze voorgelegd om te kiezen tussen twee factions genaamd The Tyi en The Genides. Deze twee factions zijn in oorlog met The Restorers, een buitenaards ras die de uitbreidingen van The Tyi en The Genides niet ziet zitten.

De makers van Black Prophecy moeten gaan concurreren met EVE online, een andere mmo die zich afspeelt in de ruimte. Het verschil tussen de games zal gaan zitten in het verhaal en in de actie. Door een goed verhaal gecombineerd met veel actie kan dit een aantrekkelijke mmo worden.
Op basis van trailers is het ook mogelijk om elk onderdeel van je ruimteschip te veranderen. Van cockpit tot vleugels, van klein naar groot, noem het maar op en je kan het veranderen. Als je eenmaal je eigen persoonlijke ruimteschip hebt dan bestaat er de optie om je te mengen in de grote PVP (player vs player) gevechten. Dit kan zowel individueel als met een clan.

Genoeg materiaal dus om de speler aardig wat uurtjes bezig te houden. Het ziet er naar uit dat dit een grote concurrent gaat worden van EVE online. Op de E3 werd gezegd dat de game rond november zal worden uitgebracht, of ze dat gaan halen moeten we nog even afwachten.

Klik hier voor de trailer!

Genre: MMO-RPG, scifi
Releasedatum: November 2010
ing Stor

 

Reacties  

 
#1 faccebook of sex 2016-07-20 16:48
Most full of energy website, I adored which a lot.
Can help you to recently there getting the parts two?


Visit my website - faccebook of sex: http://Wiki.Ecopol.net/index.php/Dating_Numerous_Individuals_At_Once_Or_Individually
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Preview / Review

Nieuwe Trailers

Sponsored Links