You are here:

JA slide show

Preview: Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic is de nieuwe massive-multiplayer online game van de makers Bioware en LucasArts. LucasArts is de franchise van George Lucas, de bedenker en maker van Star Wars. Bioware kennen we onder meer van Mass Effect 1 en 2 en Dragon Age: Origins. Samen hebben ze besloten om een vervolg te maken op Star Wars: Knights of the Old Republic.

The Old Republic zal zich ongeveer 300 jaar later dan Star Wars: Knights of the Old Republic en 3.500 jaar voor Darth Vader die we kennen van de films. 300 jaar na de Knights of the Old Republic bereid de Sith Empire zich voor op een aanval die gericht is tegen The Republic. Door een verrassingaanval op The Republic verandert het sterrenstelsel in een chaos. Door de chaos die de Sith Empire heeft veroorzaakt moet de Senaat van Coruscant de Sith in bedwang houden. De Senaat zorgt ervoor dat er een wapenstilstand komt tussen de Sith Empire en The Republic maar de spanningen lopen al snel weer hoog op. Star Wars: The Old Republic zal zich dus gaan afspelen als het wapenstilstand geen stand meer houdt en de gevechten weer los breken tussen de Sith Empire en The Republic.  

            

Zoals we vaak zien in MMO-RPG’s is het spel opgedeeld in twee strijdkampen namelijk de The Galactic Republic en de Sith Empire, ieder met zijn eigen verhaallijn en verschillende classes.
Jou eigen Star Wars saga begint in Star Wars: The Old Republic. Welke kant kies jij?
 

Genre: MMO-RPG
Releasedatum: Eerste/tweede kwartaal 2011

Klik hier voor de officiële trailer!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Preview / Review

Nieuwe Trailers

Sponsored Links