You are here:

JA slide show

Previews

Preview: Guild Wars 2

Het is al weer wat jaartjes geleden dat Guild Wars op de pc uitkwam, om precies te zijn in het jaar 2005. Zeven jaar later komt ArenaNet met de opvolger van Guild Wars om de concurrentie met World of Warcraft weer te hervatten: Guild Wars 2. De game kent nog geen exacte releasedatum, maar zal ergens eind 2012 verschijnen.

 

Preview: TERA

The Exiled Realm of Arborea (TERA) is de nieuwste MMORPG van Bluehole Studio. De game is al speelbaar in Zuid-Korea en vanaf 3 mei 2012 ook in Europa. Voor de releasedatum bestaat er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de beta.

 

Preview: The Secret World

The Secret World is een nieuwe MMORPG van Funcom (maker van Age of Conan). De game speelt zich af in de moderne tijd en heeft aspecten van het echte leven in de game zitten.  De ontwikkeling van de game begon in 2007 en staat verwacht voor april 2012.

 

Preview: ArcheAge

ArcheAge is een fantasy MMORPG die momenteel in ontwikkeling is door de Koreaanse maker XLGames. De game begon met ontwikkelen in 2006 en werd in 2009 officieel aangekondigd door XLGames. De leaddesigner van ArcheAge is Jake Song, die bekend is geworden van Lineage.
 

Preview: Black Prophecy

Black Prophecy is gekozen als de grootste verrassing  op de E3 2010. De bedoeling was dat de makers van de game (Reakktor Media GMBH) alleen een paar filmpjes lieten zien en verder niet. Tot ieders grote verrassing kwamen de makers met een demo die alle verwachtingen overtrof. Daar komt bij dat de game op Gamescom uitgeroepen is tot de beste free to play game. Genoeg redenen voor ons om deze game is onder de loep te nemen.

 
Pagina 1 van 2

Preview / Review

Nieuwe Trailers

Sponsored Links